Agri News

MADR, primul minister care deschide planul financiar 2014 – 2020

21 februarie
07:15 2014

În luna mai vom avea 150 de milioane de euro, prima sesiune – suntem primul minister care deschide pachetul financiar 2014-2020. Afirmația îi aparține ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Acesta a vorbit și despre prioritățile stabilite.

„Avem câteva priorităţi, şi anume investiţii în utilajele agricole, investiţii în fermele de reproducţie, fermele de creştere, dar şi fermele de familie. Vom da pentru toţi fermierii mici, cei care nu au posibilitatea şi care probabil că au fost şi amăgiţi la un moment dat de consultanţi, vom da posibilitatea să aibă acces la proiecte tip, care pe lângă că sunt puse gratuit la dispoziţie vor beneficia şi de o garantare pentru cofinanţare de 80%”, a spus Constantin, citat de Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat recent că Romania va deschide, în luna mai 2014, Masura 121 de sprijinire a fermelor de familie. Acesta a susținut că măsura ar trebui să fie un succes deoarece acum, față de anul trecut, fermierii au la dispoziție un instrument financiar care oferă câteva avantaje.

Articole recomandate

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Vrei să comentezi?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.
Required fields are marked *